Therapeutisch afslanken

Succesvol afvallen!

Heb je alles geprobeerd zonder blijvende resultaat? Ruim 30% van alle Nederlanders is te zwaar. Dit is alarmerend hoog. Overgewicht behoort tot de belangrijkste volks gezondheidsprobleem van dit moment. Bij overgewicht reageert het lichaam minder goed op insuline. De kans op diabetes type 2 wordt al meteen kleiner als iemand afvalt. Hoogste tijd dus om af te vallen.

Maar hoe? Te strenge maatregelen zoals (crash) diëten werken niet. Veel mensen eten niet veel maar vallen niet af of komen zelfs aan. Anderen kunnen juist eten moeilijk weerstaan en krijgen er nooit genoeg van. Door de balans in het lichaam te herstellen kunnen deze problemen hersteld worden waardoor afvallen makkelijker wordt. Voordelen van afvallen met behulp van acupunctuur:

• Veilig en geen bijwerkingen
• Stabiel effect. Weinig of geen schommeling
• Geen streng dieet

Therapeutisch afslanken

Fit-Plus mag met gepaste trots beweren een individueel afslankprogramma met gegarandeerd resultaat aan te kunnen bieden.

Bijzonder is hier de rol van de afslanktherapeut. Een afslanktherapeut houdt rekening met het persoonlijk energieniveau, eventuele verstoringen in de stofwisseling of in de hormonale huishouding en stelt daar de therapie en/of aanpassing van de voeding op af.

Adviezen en richtlijnen over verantwoorde voeding liggen aan de basis. Zo nodig en indien gewenst kunnen eventuele verstoringen worden opgeheven. Door het geheel te combineren met een bewegingsprogramma, bereiken cliënten het gewenste gewicht.

Therapeutisch afslanken wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed.